Achitarea și livrarea

Pe site-ul ziphouse.utm.md aveți posibilitatea de a efectua cumparături online  din gama produselor și serviciilor oferite. După adăugarea produsului în coșul de cumpărături, utilizatorul  își finalizează comanda prin procedura de autentificare și indicare a datelor personale (nume ,prenume, adresa de livare, tel de contact etc).

Tastând butonul „Plasează comanda” veţi fi redirecţionat pe pagina sistemului de plată MAIB, unde, cu atenție, urmați pașii pentru a efectua plata necesară cu succes.

Plata online cu card bancar (Visa, Mastercard sau Maestro) prin sistemul de plată Moldova Agroindbank Alegând plata online prin card, veți fi redirectionați pe pagina sitemului de plata MAIB, unde introduceți datele cardului: Numărul cardului din 16 cifre, numele și prenumele, codul ccv (ultimele 3 cifre din șirul de cifre din spatele cardului), și data expirării cardului. Tastați butonul plătește și comanda este efectuată. Această modalitate este foarte sigură, securitatea acesteia este garantată de sistemul de plată MAIB.

După efectuarea plății utilizatorul primește o notificare prin email indicat la înregistrare, cu copia cecului a achitării respective. Livrarea produselor în raza municipiului CHișinău este gratuită.